"Utroskap"09.05.2018  · Alt ble tatt opp på video og forskerne lot en gruppe fremmede se opptakene og gjette seg frem til hvem de trodde hadde vært utro mot partneren. Observasjonene til de fremmede menneskene var overaskende riktige.

I 2017 solgte Kolonial.no i underkant av 200 liter alkoholholdige drikker i Vestby. I 2018 tror dagligvarebutikken på nett at salget vil tredobles.

Sote Damer Lenvik Dame Soker Mann I Skien Kontaktsider Pa Nett I Arendal Gull er et metallisk grunnstoff med kjemisk symbol Au og atomnummer 79. ISO 4217 koden er XAU. Øker med 2300 passasjerseter i uken – Billettene til Konkurrenten.no sine avganger kan fås helt ned til 111 kroner om en bestiller på nett. – De billigste billettene

Dette kommer særlig reisende til og fra Moss, Vestby og Ås til å merke.

se film eller surfe på nett. Det er først og fremst i de litt eldre togene som brukes i InterCity-trafikken på strekningen Os.

Vestby sentrum Vestby sentrum er i en rivende utvikling med stor sentrumsutvikling og står foran en stor forandring i bykjernen med nye leiligheter og næringseiendommer. IKEA etablering er også ønsket og gitt grønt lys for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *